JM Modern HikaShop - шаблон joomla Видео
K29 plet kicsi

Az ANAMED Kft. 1992-ben történt alapítása óta fő feladatának tekinti, hogy a magyar egészségügy munkáját világszínvonalú készülékek forgalmazásával és e készülékek biztonságos üzemeltetéséhez szükséges szervizszolgáltatásokkal biztosítsa. A cég az orvosi műszereken belül az első időszakban az aneszteziológia és az intenzív ellátás területeire koncentrálta tevékenységét. A cég portfoliója mára már az egészségügy számos más területét is lefedi, úgy, mint a flexibilis és sebészeti endoszkópia, ultrahang diagnosztika, műtéti berendezések, egyszerhasználatos eszközök és szülészeti monitorozás. A fent felsorolt termékkategóriákba tartozó termékeket az ANAMED Kft. hosszú távú és kizárólagos szerződések keretében szerzi be a világpiacon is jelentős elismertséggel rendelkező partner cégektől.

Az ANAMED Kft. üzletpolitikájának megfelelően kiemelt figyelmet fordít arra, hogy partnereivel hosszú távú szakmai partnerkapcsolatot alakítson ki és ápoljon, ezért az ANAMED Kft az alábbi szolgáltatásokat biztosítja partnerei számára:

  • Vásárlást megelőző szakmai tanácsadás
  • Megrendelést követő kereskedelmi lebonyolítás
  • Helyszíni üzembe helyezés, esetlegesen már meglévő orvostechnikai rendszerhez való illesztés
  • Kezelőszemélyzet betanítása
  • Garanciális, illetve garancián túli szervizelés
  • A készülékek maximális üzembiztonságának fenntartása karbantartási szerződések keretében
 
SGS

A fenti tevékenység magas szintű ellátása mind emberi, mind tárgyi eszköz oldalról biztosított. A cég kereskedelmi és szerviz feladatait, valamint az ehhez kapcsolódó adminisztratív tevékenységet magasan képzett szakemberek látják el. A vevők magas színvonalú kiszolgálása érdekében az ANAMED Kft. 2001 áprilisától rendelkezik az ISO 9001:2015 minősítéssel, mind az értékesítés, mind a szerviz tevékenységre.

Anamed minőségügy

Felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az „Elfogadom” gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.