JM Modern HikaShop - шаблон joomla Видео

SZAKMAI ANYAGOK

Az alábbi videót érdemes megtekinteni azoknak akik szeretnék megérteni az endoszkópos ultrahang (EUS) vezérelt vékonytű-aspiráció (FNA) lényegét.

image1

Az NBI (Narrow Band Imaging = szűkített spektrumú képalkotás) egy optikai képkiemelési technológia, amely megnöveli az erek (véredények) és a nyálkahártya egyéb struktúráinak láthatóságát. A fényforrásba integrált NBI-szűrő lehetővé teszi, hogy a fénynek csak azok a spektrális komponensei haladjanak át rajta (zöld, 520-560 nm és kék, 400-430 nm), melyek főleg elnyelődnek a véredényekben és visszaverődnek a nyálkahártya felszínérő. A maximális kontraszt a véredények és a nyálkahártya közöttezáltal figyelhető meg. Ennek következtében a kapilláris rendszer képe kevésbé halvány, mint a fehér fényben és további részleteket mutat.  A zöld és kék komponens specifikus behatolási mélysége megfelel a mucosa / submucosa rétegek véredényeinek, specifikusságának. Az NBI megvilágítás miatt a mucosa erei barna, míg a submucosa vénái cián színben láthatóak.

Forgalmazott termékeink gyártói

Felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az „Elfogadom” gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.