JM Modern HikaShop - шаблон joomla Видео

SZERVIZ

Az Endoszkópia szerviz a készülékcsoport mindkét ágának készülékeit gondozza. Az Olympus a flexibilis és sebészeti készülékek teljes palettáját gyártja, ezek szervize teljeskörűen biztosított. Nagy hangsúlyt fektetünk a gyártói technológia megvalósulására, amelyet az Olympus helyszíni audittal rendszeresen ellenőriz is. A javítási folyamat egy része a kórházi helyszíneken, egy része cégünk telephelyi szervizében, egy további része pedig (hasonlóan a többi európai képviseleti szervizhez) a gyár regionális (Prerov-Csehország) illetve európai központjában (Hamburg) valósul meg.

A készülékek javításához kizárólag a gyártótól származó anyagokat és alkatrészeket használunk fel. A javítást megelőző és az azt követő ellenőrzés a gyártótól származó célműszerek segítségével történik, a szintén a gyártótól rendszeresen frissített adat háttér felhasználásával.

Kollégáink az egyre frissülő készülék portfolió technikai ismereteiket az Olympus Hamburgban működő európai központjában szerzik meg, itt illetve a regionális központban, Prágában történnek a rendszeres szakmai konzultációk a partnerek minél magasabb szintű kiszolgálása érdekében.

Fontos a kórházi gépparkok minél magasabb műszaki szinten történő üzemeltetése. Ezt legjobban karbantartási - javítási szerződések keretében tudjuk segíteni, így kiemelt célunk a minél magasabb szakmai tartalmú szerződések létrehozása. Elmondható, hogy mára az ország endoszkópiás a laboratóriumainak meghatározó részével működünk együtt ilyen keretek között.

Forgalmazott termékeink gyártói

Felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az „Elfogadom” gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.