JM Modern HikaShop - шаблон joomla Видео

Váratlan események

Tájékoztatjuk az általunk forgalmazott orvostechnikai eszköz használóját, hogy az eszköz használatával összefüggő váratlan eseményeket (hibás termék, baleset, nem megfelelő működés, panasz) balesetfelelős útján az egészségügyi szolgáltatást nyújtónak jelentenie szükséges:

  • Gyártónak, vagy a meghatalmazott képviselőnek,
  • Forgalmazónak,
  • OGYÉI – nek (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre)

Kérjük bejelentését az alábbi emailcímekre küldje meg: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Bejelentésében írja meg nekünk, hogy milyen rendellenes működést, vagy nem megfelelő termék megjelenést tapasztalt, ezeknek volt-e és milyen következménye volt az észleléskor vagy használat során. Mindezt kérjük a felhasználók biztonsága érdekében, mivel az ilyen információk segítik termékeink fejlesztését, az esetlegesen adódó hibák kiküszöbölését, javítását, valamint támogatja munkánkat és a hatóságok felé történő jelentési kötelezettségeinket. Magyarországon a piacfelügyeletért felelős hatóság az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet.Az OGYÉI a bejelentők által küldött bejelentéseket nyilvántartásba veszi és visszaigazolja.

Bővebb tájékoztatás váratlan esemény bejelentésével kapcsolatban: (https://ogyei.gov.hu/balesetbejelentes_varatlan_esemenyek___vigilance/bejelenteniük)

Köszönjük együttműködését!

Anamed Kft.

Felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az „Elfogadom” gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.