JM Modern HikaShop - шаблон joomla Видео

SZAKMAI ANYAGOK

Az INTELLiVENT®-ASV-vel az egészségügyi dolgozó beállítja a beteg PetCO2 és SpO2 céljait. Ezután az INTELLiVENT-ASV automatikusan ellenőrzi a beteg lélegeztetését és oxigenizációját. Az INTELLiVENT-ASV beállítja az egy percre jutó lélegeztetések számát, a PEEP-et és FiO2-t az egészségügyi dolgozó beállításai, valamint a beteg fiziológiai inputjainak megfelelően (PetCO2, SpO2, tüdőmechanika, aktivitás).

Az INETTLiVENT-ASV alapja az Adaptív Légzéstámogatás (ASV). Az INTELLiVENT-ASV folyamatosan figyeli a beteg állapotát és biztonságosan módosítja a paramétereket, ezáltal a beteget a céltartományban tartja intubálástól extubálási, oly módon, hogy az egészségügyi dolgozó beavatkozására csak csekély mértékben van szükség. Az INTELLiVENT-ASV ezenfelül támogatja a korai, automatikus leszoktatást (Quick Wean).

intelivent

A klinikai kísérletek bebizonyították, hogy az INTELLiVENT-ASV:

  • Biztonságos
  • A beteget gyakrabban tartja az optimális zónában, mint a hagyományos üzemmódok
  • Automatikusan alkalmazkodik a különböző tüdőállapotokhoz
  • Az egészségügyi dolgozóktól kevesebb közbeavatkozást igényel

Forgalmazott termékeink gyártói

Felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az „Elfogadom” gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.