JM Modern HikaShop - шаблон joomla Видео

SZAKMAI ANYAGOK

ASV

Az összes Hamilton Medical lélegeztetőgép tudja az intelligens Adaptív Légzéstámogatás (ASV®) üzemmódot. Az ASV folyamatosan alkalmazkodik a légzésszámhoz, a légzéstérfogathoz, valamint a légzési időtartamhoz a beteg tüdejének mechanikája és a légzés ereje alapján. Az ASV minden egyes légzéskor, 24 órán keresztül, intubálástól extubálásig szükség szerint módosítja a lélegeztetést. 

 A tüdővédő stratégia garantálja az ASV biztonságát. Az ASV megkísérlő irányítani a beteget egy kedvező légzésminta alapján és kiküszöböli a potenciálisan káros mintákat. Az ASV üzemmódot sikeresen és hatékonyan alkalmazzák a kritikus eseteknél 1988 óta és a világ számos részén lett általánosan elfogadott szabvány üzemmód a különböző osztályokon.

A klinikai tanulmányok azt mutatják, hogy az ASV:

Elősegíti, hogy a betegek minél hamarabb elkezdjenek spontán lélegezni

Lecsökkenti a lélegeztetés időtartamát a legkülönfélébb betegpopulációk esetén

Csökkenti az egészségügyi dolgozók által végrehajtott beavatkozások számát

Forgalmazott termékeink gyártói

Felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az „Elfogadom” gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.